Onze zieken reageren

34190918

Onze fokkersdag 2019 kende een aantal bekende gezichten als afwezig vanwege gezondheidsproblemen. Zo was ons erelid Ritske Hofstede afwezig vanwege een eerder ongeval vanwaar hij nog naweeën had. Tevens ons Erelid

Jan in ’t Groen die daags vóór de fokkersdag werd opgenomen in het ziekenhuis. Ons bestuurslid Erik Tinga heeft afgelopen jaar gezondheidsproblemen gehad en daarbij ook nog een nare ziekte onder zijn konijnen opgelopen en een groot deel van zijn stam is daarbij verloren gegaan.

Het bestuur heeft gemeend al deze drie leden een hart onder de riem te moeten steken door ze een Fruitbox te sturen die op zaterdag 21 september werd afgeleverd.

Opeens telefoon, aan het nummer te zien Ritske aan de lijn. Ritske vond het fantastisch dat we op deze manier zijn afwezigheid draaglijk hebben gemaakt. Hij was zeer in zijn nopjes.

Jan in ’t Groen stuurt ons een mail met de volgende tekst:

Op de eerste plaats hartelijk dank voor de prachtige fruitschaal, Verder ben ik op vrijdag 20 -09 opgenomen in het ziekenhuis vanwege een longontsteking. Gisteren ben ik ontslagen, doch moet mij nog wel in acht nemen. Groeten voor jullie allemaal, Jan in ‘t Groen.

Erik Tinga; Ik wil de Club bedanken voor de leuke attentie, de Fruitbox. Het gaat inmiddels weer wat beter. Groet Erik Tinga

De Chinchillaclub wil vanaf deze plaats iedereen die even in een dipje zit veel sterkte wensen. Graag willen wij iedereen het volgend jaar weer, in een goede gezondheid verwelkomen op onze fokkersdag.

.

,