KLN BONDSSHOW BIJ DIERENPARADE NOORDSHOW GAAT GEWOON DOOR!

noordshow-logo

SHOW GAAT DOOR! De besturen van KLN en Dierenparade Noordshow gaan de grootste landelijke Kleindierenshow NIET afblazen,

omdat er vogelgriep is in Nederland. Voorlopig hopen we er op dat vogelgriep gevoelige pluimvee tegen die tijd wel mag komen. We vragen de inzenders dan ook te doen alsof het half januari allemaal gewoon doorgaat in Hardenberg. Schrijf gewoon in!! De sluitingsdatum is pas 13 december.
DRIE BELANGRIJKE AFSPRAKEN ALS VOGELGRIEP GEVOELIG PLUIMVEE NIET MAG KOMEN. Mocht het zo zijn dat vogelgriep gevoelig pluimvee onverhoopt door de overheid toch niet toegestaan wordt dan zijn drie dingen voor u als inzender (publiek) heel belangrijk om nu al te weten.’
1e.
De inzenders van pluimvee krijgen bij deze een terugbetalingsgarantie van de totale kosten van de inschrijving, mocht pluimvee niet toegestaan worden.
2e.
Dierenparade Noordshow gaat gewoon door als vogelgriep gevoelig pluimvee niet mag komen. We organiseren dan nog steeds met veel plezier de KLN bondsshow voor konijnen, cavia’s en kleine knagers. Ook sierduiven gaan we zoals gepland uitgebreid showen. Fokkers van pelsdieren en sierduiven mogen naar onze mening niet de dupe worden van de vogelgriep!!
3e.
Tijdens de show willen we veel aandacht geven aan workshops en seminars waarbij we actuele onderwerpen die ook zeker voor pluimveefokkers er toe doen voor het voetlicht brengen. Voor iedere kleindierliefhebber moet een bezoek aan Hardenberg waardevol zijn, waarbij men fijne momenten tussen de kooien beleeft van de wel ingezonden dieren en zich kan verrijken met kennis en kunde over zaken die ons állemaal aangaan. Volg de berichtgeving over de exacte invulling op de website van de Dierenparade Noordshow en de Social Media .


.
INDIEN NODIG OOK COVID AANPASSINGEN. Dezelfde visie is er als we het hebben over COVID. Zolang het mogelijk is om het (doorstroom) evenement te mogen organiseren, zullen we alles doen wat in ons vermogen ligt om deze versie van Dierenparade Noordshow tot een succes te maken.
Laten we schouder aan schouder gaan staan om te laten zien waar we goed in zijn.