Fokkersdag 2020 gaat niet door

corona afgelast

Weloverwogen en in samenspraak met ons bestuur en de besturen van de Zilverclub, Thrianta & Hulstlanderclub en de mensen van TKV uit Tiel hebben we besloten om de fokkersdag van 2020 geen doorgang te laten hebben.

Na 24 juni toen de maatregelen tegen corona werden versoepeld gaf ons dit enige hoop op het doorgaan van onze fokkersdag. Echter gezien het aantal mensen die er het vorig jaar bij waren en de verwachtingen voor dit jaar heeft ons aan het denken gebracht. Na nauw overleg met alle betrokken partijen komen we tot de conclusie dat wij de 1,5 meter NIET kunnen garanderen.

Zowel de opstelling van de kooien, het keuren van de dieren en de lunch tussen de middag en het intensief mensen op die 1,5 meter te wijzen, heeft ons doen komen tot dit besluit. Vooraf was er de opdracht aan de besturen om te kijken naar eventuele oplossingen. Ook was afgesproken om solidair aan en met elkaar te zijn.

Wij zijn verheugd op de nauwe samenwerking tussen de drie clubs. Helaas het is voor nu even niet anders. De fokkersdag voor 2021 is vastgesteld op 18 september 2021. Noteer deze dan alvast in uw agenda. Het bestuur beraad zich in welke vorm wij enigszins u toch het wedstrijd gevoel te kunnen geven en een clubkampioen voor dit jaar te kunnen aanwijzen.